Team Rebel

New Graphics

Questions regarding hardware/software.
Pezku
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 421
Joined: Sun Apr 21, 2013 3:42 pm

Re: New Graphics

Postby Pezku » Sun Nov 10, 2013 10:39 pm

Maybe you should do full virus scan first and then use some cleaner tools, like CCleaner.
1. 6700K | GTX 1070 | 16GB DDR4 2666Mhz | 240GB SSD + 1Tb HDD

Rosso
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 638
Joined: Wed Aug 17, 2011 10:13 am

Re: New Graphics

Postby Rosso » Sun Nov 10, 2013 10:51 pm

Pezku wrote:Maybe you should do full virus scan first and then use some cleaner tools, like CCleaner.


Do that regularly..so thats not the problem i think..

Whats UPS btw??
Image

Fumato
Silver Community Member
Silver Community Member
Posts: 80
Joined: Sat Aug 03, 2013 7:57 pm

Re: New Graphics

Postby Fumato » Mon Nov 11, 2013 5:08 pm

Pezku wrote:Maybe you should do full virus scan first and then use some cleaner tools, like CCleaner.


If the problem is before the launch of windows, can never be a virus.

However the UPS is a uninterruptible power supply, http://en.wikipedia.org/wiki/Uninterrup ... wer_supply.
If you have the power supply connected to the latter, could give startup problems and make you a fail boot (ignition,not start up, shutdown, reboot).
Try connect power supply directly to the wall socket, and let me know ;)

Rosso
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 638
Joined: Wed Aug 17, 2011 10:13 am

Re: New Graphics

Postby Rosso » Tue Nov 12, 2013 12:50 am

Found out what it whas but thanks anyhoe..found a bios update that fixed a problem that when allot usb devices are pluged in the bios doesnt start up..works for now lets hope it stays that way!!
and getting the 7770 next month.Thanx for ur support guyz, much appreciated.
Image

Pezku
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 421
Joined: Sun Apr 21, 2013 3:42 pm

Re: New Graphics

Postby Pezku » Tue Nov 12, 2013 5:57 am

Rosso wrote:Found out what it whas but thanks anyhoe..found a bios update that fixed a problem that when allot usb devices are pluged in the bios doesnt start up..works for now lets hope it stays that way!!
and getting the 7770 next month.Thanx for ur support guyz, much appreciated.

Hope you change powersupply at the same time?
1. 6700K | GTX 1070 | 16GB DDR4 2666Mhz | 240GB SSD + 1Tb HDD

Rosso
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 638
Joined: Wed Aug 17, 2011 10:13 am

Re: New Graphics

Postby Rosso » Tue Nov 12, 2013 4:20 pm

I will!!
Image

Fumato
Silver Community Member
Silver Community Member
Posts: 80
Joined: Sat Aug 03, 2013 7:57 pm

Re: New Graphics

Postby Fumato » Tue Nov 12, 2013 6:17 pm

Rosso wrote:Found out what it whas but thanks anyhoe..found a bios update that fixed a problem that when allot usb devices are pluged in the bios doesnt start up..works for now lets hope it stays that way!!
and getting the 7770 next month.Thanx for ur support guyz, much appreciated.


LoL look at a couple of posts ago, I wrote for bios update XD then I deserve the +1, hope i'm now your friend ;)

zeCTion
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 123
Joined: Tue May 08, 2012 9:00 pm

Re: New Graphics

Postby zeCTion » Tue Nov 12, 2013 6:57 pm

Oh, and if you havn't bought 7770 yet, take a look at Radeon R7 250 too. It's even a bit better than 7770, has slightly better memory clock and core clock if i remember right. It's also about 70-80 euros, so i just recomenned you to take a look, see which one to you prefer. ;)

Rosso
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 638
Joined: Wed Aug 17, 2011 10:13 am

Re: New Graphics

Postby Rosso » Tue Nov 12, 2013 9:00 pm

Haha yeah i started looking for an update after ur advice about the cmos..no worries ur my friend!
I'll take a look at the R7 zect!
Image


Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron

Login