Team Rebel

Oh shieeeeet.

Questions regarding hardware/software.
Hate
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 743
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:45 pm

Oh shieeeeet.

Postby Hate » Wed Jan 08, 2014 7:29 pm

Hello!

Im having very big trouble with my Black Ops 1.
When i try to open my multiplayer it opens steam's loading screen and soon that vanishes and it wont open. It also says in steamchat that i would go play Bo1 and then turns me back to Online. Yesterday i was still able to play Bo1 normally without this, and today updated my graphic card and after the update, i have been able to play it. Please note that im not Super-good with PC language. But personally i think it was the update that killed my Blackops :(

My Graphic card is GeForce GTX 660
Silence isnt empty, its full of answers!

zeCTion
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 123
Joined: Tue May 08, 2012 9:00 pm

Re: Oh shieeeeet.

Postby zeCTion » Wed Jan 08, 2014 8:53 pm

I think it is about the Nvidia update. Lots of my friends who have nvidia graphics card, are having problems now. Can't start the game, lagging in the game etc. Don't know if there's any fix for that.

Fumato
Silver Community Member
Silver Community Member
Posts: 80
Joined: Sat Aug 03, 2013 7:57 pm

Re: Oh shieeeeet.

Postby Fumato » Wed Jan 08, 2014 9:16 pm

Return to a previous driver? -.-

Hate
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 743
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:45 pm

Re: Oh shieeeeet.

Postby Hate » Thu Jan 09, 2014 8:48 am

Pretty much tried that already fumato but seem'd to be still the same problem. :( And good to know that im not the only one with this problem then ^^
Silence isnt empty, its full of answers!

Boo
Community Leader
Community Leader
Posts: 1259
Joined: Fri Jan 03, 2014 4:20 pm

Re: Oh shieeeeet.

Postby Boo » Thu Jan 09, 2014 8:19 pm

if you try the old drivers be sure you delete the driver you have now completly
then reinstall the drivers. maybe that will work
I'm not weird i'm limited edition

Hate
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 743
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:45 pm

Re: Oh shieeeeet.

Postby Hate » Sat Jan 11, 2014 3:27 pm

Works now!
Silence isnt empty, its full of answers!

und3r
Community Moderator
Community Moderator
Posts: 100
Joined: Sat Mar 30, 2013 11:35 am

Re: Oh shieeeeet.

Postby und3r » Sat Jan 11, 2014 8:52 pm

lol i had this problem with the old driver and now with the updated one it is fine. btw i have a GTX660 CI, what is your?

Hate
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 743
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:45 pm

Re: Oh shieeeeet.

Postby Hate » Sun Jan 12, 2014 11:32 am

I have gtx 660, but i think my windows 8 was the main problem. Not 100% sure but ppl were writing about it at NVIDIA Forums
Silence isnt empty, its full of answers!


Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron

Login