Team Rebel

Black ops 1 Problem!

Questions regarding hardware/software.
SirKirby
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 12
Joined: Fri May 02, 2014 7:46 pm
Location: Germany - Berlin
Contact:

Black ops 1 Problem!

Postby SirKirby » Wed Sep 17, 2014 5:16 pm

The Problem :

I can't see any Black ops 1 Servers Ingame.
Screenshot : http://puu.sh/bCK2n/2dcd67bf53.jpg
I can Reload & stuff but nothing happen.
Same problem with Black ops 2, Mw2, Bf3, (proably more didn't tried more out)
Can't connect to Bo2 Online Servers.

Already tried :

Open every port,
Reinstall Games,
Reinstall Steam,
Repair Games,
Typing stuff in Console,
Reset Modem,
Reset Router.




Yeahr guys thats my Problem, so i can say i dont have a new Anti Virus System or any other new Programs.
I had few months ago the same problem but idk how i fixxed it then 1-2 weeks ago it begins again.

Hopefuly anyone can Help me.

Peace out :hand:

:locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked:
Last edited by SirKirby on Wed Sep 17, 2014 9:47 pm, edited 2 times in total.
-SirKirby ヾ| ̄ー ̄|ノ

ZioN
Diamond Community Member
Diamond Community Member
Posts: 3535
Joined: Tue Jan 18, 2011 8:08 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Black ops 1 Problem!

Postby ZioN » Wed Sep 17, 2014 6:07 pm

You should never ever open all ports. That said, have you check your NAT type?
Proud founder of Team Rebel | 18-01-2011 - 06-03-2015

Contact details:
Steam: mrzion
PSN: ZioN_92

SirKirby
Gold Community Member
Gold Community Member
Posts: 12
Joined: Fri May 02, 2014 7:46 pm
Location: Germany - Berlin
Contact:

Re: Black ops 1 Problem!

Postby SirKirby » Wed Sep 17, 2014 9:46 pm

Pezku Helped me so i did it!
Its Working again you just need to Disable the Internet Connection Sharing!
http://www.wikihow.com/Disable-Internet ... on-Sharing
-SirKirby ヾ| ̄ー ̄|ノ


Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron

Login